Wisseling van voorzitterschap Raad van Toezicht Ska Kinderopvang

Per 24 maart 2024 draagt Harriët Verkleij de voorzittershamer van de Raad van Toezicht van Ska Kinderopvang over aan Monique Govers. Harriët Verkleij was sinds 24 maart 2016 voorzitter van de Raad van Toezicht. 

Harriët Verkleij: “Met veel plezier heb ik de afgelopen acht jaar bij Ska Kinderopvang voorzitter mogen zijn van de Raad van Toezicht. Ska heeft in die tijd zwaar weer te verduren gehad en bewijst steeds weer een veerkrachtige professionele organisatie te zijn, met ambitie en klaar voor de toekomst. In de persoon van Monique Govers hebben we een prima nieuwe voorzitter voor de Raad gevonden. Ik wens haar en Ska samen veel inspiratie en werkplezier.” 

Monique Govers: “Ik ben vereerd om de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Ska Kinderopvang te worden. De missie van Ska Kinderopvang, om kinderen een ontwikkelrijke dag te bieden in een veilige en inspirerende omgeving, spreekt me enorm aan. Ik kijk ernaar uit om samen met de Raad van Toezicht, de directie en het team van Ska Kinderopvang te werken aan verdere ontwikkeling van de organisatie.” 

Louise Joosten, directeur-bestuurder Ska Kinderopvang: “We zijn Harriët Verkleij enorm dankbaar voor haar tomeloze inzet en betrokkenheid als voorzitter van de Raad van Toezicht. Onder haar voorzitterschap is Ska Kinderopvang gegroeid en verder geprofessionaliseerd. We hebben alle vertrouwen in Monique Govers en haar capaciteiten om de Raad van Toezicht te leiden in de komende jaren. We kijken uit naar de samenwerking met haar.” 

Meer nieuws & blogs