Doe jij mee aan het webinar voor vaders: Hoe houd je vakantie leuk voor jezelf en je gezin?

“Is de vakantie nu al afgelopen? Na de vakantie met de kinderen heb ik behoefte aan tijd voor mezelf.” Herken jij deze uitspraak? En wil je de komende zomervakantie maximaal genieten van jezelf, je kinderen en je geliefde? Lees dan snel verder!

In het webinar – Hoe houd je vakantie leuk voor jezelf en je gezin? – krijg je tips en tricks om de zomermaanden op de manier door te komen die jij voor ogen hebt. Het webinar is een verzameling van anger- en time-managent, en zorgt ervoor dat jij de best mogelijke zomervakantie ervaart.

Vader, vadercoach en oprichter van het Vadercafé, Patrick Timmermans, ondersteunt vaders om hun vaderschap in te richten op een manier waar ze zelf blij van worden. Maandelijks geeft Patrick, op verzoek van Ska Kinderopvang, een waardevol webinar en helpt hij jaarlijks honderden vaders.

Het webinar is op woensdag 30 juni om 20.00 uur en is gratis te bekijken voor alle vaders van Ska. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op. Je naam en e-mailadres zijn niet zichtbaar als je deelneemt aan het webinar. Deelname is dus anoniem.

Kun jij er op woensdag 30 juni 20.00 uur niet bij zijn? Geen probleem! Wanneer jij je aanmeldt, kun je dit webinar tot een week na datum terugzien.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar voor vaders: Hoe houd je vakantie leuk voor jezelf en je gezin?

Meer nieuws & blogs