Live op Instagram: Hoe word ik minder snel boos op mijn kind?

Iedere vader heeft er wel eens mee te maken. Het gedrag van je kind haalt het bloed onder je nagels vandaan. Je raakt geïrriteerd en gefrustreerd. Hoe bewaar jij de rust? Wil je op een rustige manier reageren en duidelijke grenzen stellen? Lees dan snel verder!

Dinsdag 16 november om 20.00 uur gaat Patrick Timmermans live op het Instagram kanaal van Ska Kinderopvang. Vader, vadercoach en oprichter van het Vadercafé Patrick Timmermans ondersteunt vaders om hun vaderschap in te richten op een manier waar ze blij van worden. Eén van die manieren is om anders om te gaan met hun boosheid.

Tijdens deze live op Instagram leer je om te gaan met situaties waarin je snel boos wordt op je kind(eren). Het kan anders, maar hoe pak je dat aan? Je krijgt tips zodat de woede niet de overhand neemt, maar je je emoties constructief kunt inzetten.

Wil je voor 16 november een reminder ontvangen? Meld je aan door dit formulier in te vullen. Na afloop ontvang je alle tips in een handig overzicht. Ook kun je je alvast het Instagram account van Ska Kinderopvang volgen.

vader vaders ska kinderopvang

Meer nieuws & blogs