“Hoe zorg ik dat mijn kind gezond eet?” | Webinar voor vaders 

“Ik heb alleen maar strijd met mijn kind over het eten. Ik krijg mijn kind niet aan de groente. Ik wil dat mijn kind gezonder eet en weet niet waar ik moet beginnen.”. Herken jij je als vader in één van deze uitspraken? Wil je jouw kind op een ontspannen manier gezonder laten eten? Volg dan het gratis webinar “Hoe zorg ik dat mijn kind gezond eet?”

In dit webinar krijg je informatie en tips over hoe je jouw kind gezonder kunt laten eten en hoe je omgaat met de eventuele strijd daarover. Vader, vadercoach en oprichter van het Vadercafé, Patrick Timmermans, ondersteunt vaders om hun vaderschap in te richten op een manier waar ze zelf blij van worden. Inmiddels heeft hij verschillende goed ontvangen webinars voor vaders gegeven via Ska Kinderopvang.

Het webinar “Hoe zorg ik dat mijn kind gezond eet?” is op dinsdag 12 oktober om 20.00 uur. Dit webinar is gratis voor alle vaders van Ska. Moeders zijn ook van harte welkom om het webinar te volgen. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op. Je naam en e-mailadres zijn niet zichtbaar als je deelneemt aan het webinar. Deelname is dus anoniem.

Kun jij er op dinsdag 12 oktober om 20.00 uur niet bij zijn? Geen probleem! Wanneer jij je aanmeldt, kun je dit webinar tot een week na datum terugzien.

Meer nieuws & blogs