Het vaderschap kent vreugdevolle momenten, maar soms ook momenten van stress. Want hoe maak je tijd voor je partner, kind(eren), werk, hobby’s, sociale contacten én jezelf? Helemaal in deze bijzondere tijd.

Vader, vadercoach en eigenaar van het vadercafé Patrick Timmermans helpt vaders om hun vaderschap naar eigen wens in te richten. Want misschien is het wel extra belangrijk wanneer thuiswerken, minder sociale contacten en het gezinsleven dwars door elkaar heen lopen. Stress ligt op de loer!

In de online masterclass stressmanagement voor vaders leer je om te gaan met de stressvolle situaties die het vaderschap met zich meebrengt. In het online webinar wordt verteld wat stress is, wat het met je doet, wat potentiële stressfactoren in het vaderschap zijn en hoe je anders om kan gaan met die stressfactoren.

Ska Kinderopvang loopt graag voorop en deelt kennis met alle betrokkenen. Deze masterclass wordt verzorgd door Patrick Timmermans, vadercoach en oprichter van het vadercafé. Hij coacht vaders in elke fase van het ouderschap en weet als geen ander welke dingen spelen bij vaders.

De online masterclass stressmanagement voor vaders is op woensdag 27 januari om 20.00 uur. De masterclass is gratis voor alle vaders van Ska. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op. Je naam en e-mailadres zijn niet zichtbaar als je deelneemt aan de masterclass. Deelname is dus anoniem.

Kun jij er woensdag 27 januari om 20:00 uur niet bijzijn? Geen probleem! Wanneer jij je aanmeldt, kun je de masterclass later terugzien omdat deze wordt opgenomen. Jij krijgt je de video toegestuurd en kunt zo alsnog de masterclass volgen!

Meer nieuws & blogs