Ska MiniMarathon 2021

Ska Kinderopvang is trotse partner van Marathon Amersfoort. Samen met Marathon Amersfoort hebben we als gemeenschappelijk doel om alle Amersfoorters en met name jeugd in beweging te krijgen. Vanaf 2019 zijn wij naamgever van de marathonafstanden voor kinderen: Ska MiniMarathon. Nieuw is ook dat er 2 afstanden zijn: de 1,1 km en 2,2 km.

Bewegen = fun

Ska staat voor gezond opgroeien: onze missie is om te laten zien dat gezonde voeding en beweging fun is. Een samenwerking met Marathon Amersfoort sluit hierbij goed aan. Wij verbinden niet alleen onze naam aan de MiniMarathon, maar pakken de rol breed op. We geven hardloopclinics als voorbereiding op de marathon en gaan hardlopen met onze bso-kinderen en nemen daarin ook de ouders mee. Onze medewerkers blijven natuurlijk ook niet achter. Als collega’s steken elkaar aan en dagen elkaar uit de 5 of 10 km te lopen. Een enkele waagt zich zelf aan de halve of hele marathon!

Eerste Ska MiniMarathon groot succes

Zondag 16 juni 2019 was de eerste editie van de Ska MiniMarathon. En met succes! Directeur-bestuurder Louise Joosten gaf de startschoten samen met Wethouder Sport Hans Buijtelaar. Onder de Ska vlag renden 42 kids, 25 ouders en 40 collega’s mee. Met een druk bezochte Ska-stand met verschillende kinderactiviteiten kunnen we terug kijken op een geslaagde eerste editie.

Ska is voor 3 jaar trotse partner en in 2020 gaan we voor nog meer winnaars. Zet zondag 14 juni 2020 alvast in je agenda.
Meer informatie volgt snel!

Meer nieuws & blogs