Webinar – Hoe word én blijf je team papa en mama?

Als ouders genieten van elkaar als geliefden – dat wat jullie ooit bij elkaar bracht aandacht blijven geven – en daardoor een ijzersterk team zijn voor jullie kind(eren). Hoe vergaat jullie dit? En wat is er nodig om jullie relatie als ouder leuk te houden?

In het webinar hoe word én blijf je team papa en mama? krijg je tools en tips om jullie relatie als ouders leuk te houden, zodat je er nog meer kan zijn voor je kind(eren).

Vader, vadercoach en oprichter van het Vadercafé, Patrick Timmermans, ondersteunt vaders om hun vaderschap in te richten op een manier waar ze zelf blij van worden. Inmiddels heeft hij verschillende webinar voor vaders gegeven via Ska Kinderopvang. Dit webinar is in eerste instantie gericht op vaders, en zeker ook geschikt voor moeders.

Het webinar ‘Hoe hou je het leuk met elkaar als ouders’ is op dinsdag 18 mei om 20.00 uur. Dit webinar is gratis voor alle vaders van Ska. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op. Je naam en e-mailadres zijn niet zichtbaar als je deelneemt aan het webinar. Deelname is dus anoniem.

Kun jij er op dinsdag 18 mei 20.00 uur niet bij zijn? Geen probleem! Wanneer jij je aanmeldt, kun je dit webinar tot een week na datum terugzien.

Meer nieuws & blogs