Webinar – Meer plezier en ontspanning in het vaderschap!

Genieten van je kind(eren), samen lachen en even helemaal ontspannen. Wanneer was de laatste dag dat jij vol plezier en ontspanning in het vaderschap stond?

In het webinar meer plezier en ontspanning in het ouderschap voor vaders leer je om te gaan met situaties waarin je het plezier en de ontspanning verliest. Wat kun je doen om meer grip te krijgen op jouw vaderschap?

Vader, vadercoach en oprichter van het Vadercafé Patrick Timmermans ondersteunt vaders om hun vaderschap in te richten op een manier waar ze zelf blij van worden. Minder frustraties en irritaties én meer plezier en ontspanning!

Het webinar meer plezier en ontspanning in het ouderschap! voor vaders is op dinsdag 20 april om 20.00 uur. De masterclass is gratis voor alle vaders van Ska. Wil jij meedoen? Klik hier en geef je op. Je naam en e-mailadres zijn niet zichtbaar als je deelneemt aan de masterclass. Deelname is dus anoniem.

Kun jij er op dinsdag 20 april om 20.00 uur niet bij zijn? Geen probleem! Wanneer jij je aanmeldt, kun je de masterclass tot een week na datum terugzien.

Meer nieuws & blogs