Klein Duimpje

Achterveld

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum Klein Duimpje in Achterveld heeft een mooie, eigen ruimte in de Sint Jozefschool. De peuters verzorgen hun poppenkinderen in de huishoek, bouwen blokkentorens in de bouwhoek, doen boodschappen in het 'winkeltje' en bewegen als aapjes in het klimhuis. En aan de hoge en lage tafels kunnen we gezellig samen knutselen, puzzelen en met openeindmateriaal spelen. 

Buiten spelen!

Buiten spelen doen we in onze prachtige, groene ontdektuin. De peuters balanceren op boomstammetjes, zoeken kriebelbeestjes in het gras en bakken heerlijke net-alsof-taartjes in de zandbak, die ze vervolgens verkopen in het paddenstoelhuisje. Op het tegelplein rijden ze rond op onze fietsjes en karren. De rij wilgen aan de rand van de tuin en de grote eik met de bankjes eromheen, geven onze tuin een extra gezellige sfeer.

Nieuws & blog

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

Speelleergroep Klein Duimpje is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 11:30 uur. 

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Speelleergroep
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Walter van Amersfoortstraat 38
3791 AR Achterveld

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer