Cooldown

Nieuwland

Ontdek onze locatie

Ligging

In de wijk Nieuwland, in het noordelijkste puntje van Amersfoort, vlakbij de Bunschoterweg en de oprit naar de A1, vind je Cooldown. Je kunt je auto voor de deur kwijt.

Onze plek

Ons kindcentrum is een super cool honk voor (bijna-)tieners. Met een relaxte zithoek , een lab, een gameroom, een chillroom en atelier. Een ideale plek voor achtplussers om na schooltijd actief te hobby’en en te ontspannen. 

Buiten spelen!

We hebben een heerlijke tuin die uitkijkt over het water. Onder de schaduw van onze plataanbomen kunnen we een boek lezen en samen kletsen. We kweken onze eigen groente en de schuur is een perfecte plek om te klussen. Niet alleen wijzelf vinden de tuin een prettig plekje; een moedereend broedt hier regelmatig haar kuikens uit!

Natuurlijk gaan we er ook op uit! In het park met de Draak (het beroemde klimtoestel), grasveldjes en de schoolpleinen in de buurt kunnen we een balletje trappen en is er alle ruimte voor andere sport- en spelactiviteiten.  

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum Cooldown

Diensten & aanbod

Tienerclub

Te oud voor de bso? Dan voel je je vast thuis op de tienerclub! Op de tienerclub hebben de kinderen hun eigen ruimte, die ze zelf helpen inrichten en aankleden. Zo wordt het ook echt hun eigen plek. Hier kunnen ze kletsen, chillen, sporten, koken, creatief bezig zijn, een gezelschapsspel doen, gamen op de computer of onder toeziend oog hun huiswerk maken.

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Border

  Basisschool
  Adres:
  Watersteeg 87, Amersfoort
 • De Malelande

  Basisschool
  Adres:
  Juttepeergaarde 2, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Waterkers 1, amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Zeldertsedreef 12, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  De Bonte Koe 1, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Tienerclub
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Waterdreef 172
3824 HC Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer