de Boshut

Bergkwartier

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum de Boshut vind je in de wijk Berg-Noord (het Bergkwartier) en is goed bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Zuid. In de Boshut bieden wij buitenschoolse opvang.

Wij zijn gevestigd in het Eemklooster (voorheen klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem). Ons monumentale pand is echt heel bijzonder en ook het omliggende terrein is schitterend! Je kunt je auto voor onze deur parkeren. 

Buiten spelen!

Het is heerlijk buiten spelen op het parkachtige terrein van het Eemklooster en het bos daaromheen. Een picknick, verstoppertje, een balspel, tafeltennis, een kasteel bouwen in de grote zandbak, klimmen en klauteren. Het hele terrein is omheind, de kinderen kunnen dus veilig hun gang gaan. Het woord 'vervelen' kennen wij hier niet!

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prettige sfeer, leuk contact met aanwezige medewerkers bij de kinderen. Onhandig systeem mbt vakanties: ik heb een volledige pakket (incl vakantie opvang) maar moet me AANmelden ipv AFmelden in de vakantie. Ik heb dat pakket niet voor niets. Al paar jaar op rij geen mogelijkheden voor brengen/halen naar hobby. Zwemles via ska is heel fijn.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Naast de goede kwaliteitseisen zorgt het team ter plekke dat het elke keer weer fijn is en ik mijn mannen zorgeloos achterlaat.

Fotoalbum

Kindcentrum de Boshut

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Aanbod op deze locatie

Tienerclub

Te oud voor de bso? Dan voel je je vast thuis op tienerclub Berg22! Hier hebben de kinderen hun eigen ruimte, die ze zelf helpen inrichten en aankleden. Zo wordt het ook echt hun eigen plek. Hier kunnen ze kletsen, chillen, sporten, koken, creatief bezig zijn, een gezelschapsspel doen, gamen op de computer of onder toeziend oog hun huiswerk maken.

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • ASV

  Basisschool
  Adres:
  J. van Oldenbarneveltlaan 23, Amersfoort
 • De Bolster

  Basisschool
  Adres:
  Van Effenlaan 10, Amersfoort
 • Joost van den Vondel

  Basisschool
  Adres:
  Huijgenslaan 41, Amersfoort
 • Pallas Athene

  Basisschool
  Adres:
  Heinsiuslaan 1, Amersfoort
 • School op de Berg

  Basisschool
  Adres:
  Tollenslaan 2, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
 • Tienerclub
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer