de Club van Zeven

Schothorst

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum de Club van Zeven vind je in de wijk Schothorst, vlakbij het winkelcentrum op het Stastokerf. De Club van Zeven bestaat uit een speelleergroep en een bso, en heeft een aantal gezellige eigen ruimtes in  basisschool de Zevensprong. We maken ook gebruik van het speellokaal en de computerruimte van de school.

Wat zullen we doen?

Een verkleedpartij, spelen met de poppen of de lego, een boek lezen of een spelletje doen, een potje tafelvoetbal, tikkertje in het speellokaal, een playbackshow, knutselen in ons atelier.... We vervelen ons niet snel, want de medewerkers zitten vol aanstekelijke ideeën voor leuke activiteiten. Even helemaal niks doen? Dat kan prima in onze chillhoek!

Buiten spelen!

We proberen zoveel mogelijk lekker buiten te zijn. De peuters maken een mooie tekening met stoepkrijt, spelen met de bal of fietsen over het plein. We maken ook graag een uitstapje, bijvoorbeeld naar de bakker of de groenteboer.

De bso-kinderen kunnen hun energie kwijt op het aantrekkelijke speelplein en het aangrenzende sportveldje . Of ze gaan juist lekker rustig zitten kletsen op het bankje om de boom. En we gaan er natuurlijk ook op uit. Een boodschap doen met een medewerker bijvoorbeeld of met z'n allen spannende avonturen beleven in het Schothorsterpark.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Leuke Bso, onze zoon vind het er altijd wel leuk. even wennen als hij uit school komt
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prima BSO, communicatie beetje rommelig. Kregen 2 keer post dat onze dochter ging overstappen van de ene bso locatie naar de andere.

Fotoalbum

Kindcentrum de Club van Zeven

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

De speelleergroep is open van 8:30 tot 13:50 uur. Er zijn geen vastgestelde combinaties van dagdelen. Ouder(s)/verzorger(s) kiezen zelf het dagdeel/de dagdelen die zij willen af nemen.

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Voor kinderen tot 9 jaar

In de Club van Zeven bieden we opvang kinderen van 4 tot 9 jaar. Uw kind stroomt automatisch door naar de bso voor oudere kinderen. 

Basisscholen

De Ska-bso's in Schothorst en omringende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de bso in kindcentrum de Club van Zeven of kindcentrum de Krakeling en gaat hij/zij naar basisschool de Zevensprong, de Tafelronde, Koning Karel of de Parkschool, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op in kindcentrum de Krakeling. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Regenboog

  Basisschool
  Adres:
  Reinaartpad 1, Amersfoort
 • De Zevensprong

  Basisschool
  Adres:
  Bruispad 1, Amersfoort
 • Parkschool, locatie Koningspark

  Basisschool
  Adres:
  Koning Karelpad 2, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Speelleergroep
 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Bruispad 1
3813 PV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer