de Daltons

Bergkwartier

Ontdek onze locatie

Op kindcentrum de Daltons in het Bergkwartier bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van basisschool ASV. De bso zit in het hart van basisschool de ASV. 

Wat zullen we doen?

Terwijl we uit school genieten van een gezonde fruit- en groentesnack bespreken wij onze plannen: wordt het een potje tikkertje buiten of juist een binnenspel? Op regenachtige dagen kunnen wij ook gebruik maken van de gymzaal in de school: blind verstoppertje is favoriet. Ook koken de kinderen graag. 

Buiten spelen!

Buitenspelen doen we in onze mooie natuurspeeltuin. We klauteren over de stenen, pingpongen bij de tafeltennistafel, roetsjen van de glijbaan of bouwen een kasteel in de zandbak. Voor de meiden en jongens die op zoek zijn naar avontuur, staan er een paar uitdagende klimbomen! 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum de Daltons

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Openingstijden

Wij zijn open op maandag, dinsdag en donderdag. Op dagen dat er weinig kinderen zijn, zoals de woensdag en vrijdag, voegen wij samen op de Boshut. En voor de oudere kinderen is tienerclub Berg22 in kindcentrum de Boshut the place to be.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • ASV

    Basisschool
    Adres:
    J. van Oldenbarneveltlaan 23, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Johan van Oldenbarneveltlaan 23
3818 HA Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer