de Dobbelsteen

Liendert-Rustenburg

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum de Dobbelsteen ligt op een bijzondere plek in de wijk Liendert: midden in de natuur, omgeven door veel groen en ruimte. Let op: wij zijn het gemakkelijkst bereikbaar vanaf de Albatrosstraat, via het bruggetje over het water. U kunt uw auto gemakkelijk in de Albatrosstraat kwijt.

Onze plek

Wij hebben een prachtig ruim en licht gebouw. Grote ramen kijken uit op onze schitterende binnentuin. Zo halen we buiten naar binnen, waardoor de kinderen zich lekker vrij voelen.

Buiten spelen!

De binnentuin ligt beschut en zorgt voor veel speelplezier. De heuvels en de grote boom maken de pret compleet. We fietsen, bakken taartjes in de zandbak, zoeken spinnetjes of verzamelen blaadjes en takjes of genieten van de vogels en de voorbijdrijvende wolken. Onze ontdektuin is niet alleen favoriet bij de kinderen, ook egels en padden voelen zich er prima thuis. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Ik vind het heel sfeervol ingericht. Het enige dat ik moeilijk vind is dat ik vaak nieuwe gezichten zie en Owen dan steeds opnieuw moet wennen. Ik snap dat het lastig is, maar voor nieuwe kindjes is het zo extra lastig. Nog ee klein verzoekje, kunnen jullie hem een slap omdoen als hij eet? Bedankt! Ik vind het trouwens wel heel mooi te zien dat jullie echt om de kindjes geven. Dat is het allerbelangrijkste.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Mijn dochter voelde zich heel snel thuis en ze zijn lief voor haar. Als ik haar ophaal heeft ze grote verhalen. Leuk is ook elke keer een ander thema op de Groep.

Fotoalbum

Kindcentrum de Dobbelsteen

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide. De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Aanbod op deze locatie

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

 

Op de speelleergroep werken wij met vaste combinaties van ochtenden: maandag/woensdag en dinsdag/donderdag. De openingstijd is van 08:30 tot 12:30 uur, inclusief lunch.

 

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
  • Speelleergroep
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Lageweg 6
3815 VG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer