de Puntmuts

Soesterkwartier

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum de Puntmuts ligt in de wijk Soesterkwartier, op loopafstand van het Centraal Station en het winkelcentrum aan de Noordewierweg. Ons kindcentrum is op de begane grond van woonzorgcentrum de Puntenburg. 

Onze plek

In de Puntmuts bieden wij dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar (kinderdagverblijf). Een veilig afgeschermde ruimte met speelgoed om te voelen en te bewegen vormt een uitdagende wereld voor de baby's. De dreumesen en peuters kunnen naar hartelust spelen in een van de themahoeken: bouwen met duplo in de bouwhoek of vader en moedertje spelen in de poppenhoek.

Wat zullen we doen?

De medewerkers van de Puntmuts zitten altijd vol aanstekelijke ideeën voor een leuke dag. De verschillende speelhoeken dagen de kinderen uit om lekker te spelen. ze verzorgen de poppen, bereiden de heerlijkste gerechten in het keukentje, spelen met de auto's of de blokken op kleed.

Buiten spelen

Bij de Puntmuts is elke dag een nieuw avontuur. In onze eigen ontdektuin is er van alles te beleven! Met heel veel speelzand, gras om lekker in te rollebollen, een beekje met een echte waterpomp en boomstammen om op te balanceren, vervelen we ons nooit! De baby's hebben erhun eigen, veilige plekje om de wereld om zich heen te ontdekken. De wat grotere kinderen helpen mee in onze eigen moestuin. Samen zaaien, kijken hoe de groentes groeien, ruiken aan de lavendel en samen de tuin aangeven, zodat die er weer netjes bijligt.

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Meiden zijn toppers. Wel gedoe met twee kinderen op twee verschillende groepen als je een extra dag aan wil vragen. Lukt zelden.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Heel fijne locatie. De juffen denken heel goed mee. Er is af en toe wel heel veel inhuur en wisseling. Toch proberen ze ook dit soort dingen waar weinig aan te doen is op te lossen door bijvoorbeeld tenminste 1 vast gezicht te hebben ed.

Fotoalbum

Kindcentrum de Puntmuts

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Puntenburgerlaan 100
3812 CG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer