de Ridderzaal

Kattenbroek

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum de Ridderzaal vind je in Kattenbroek, tussen de Laan der Hoven en het Schothorsterpark. Winkelcentrum Emiclaer en het dorp Hoogland zijn op loopafstand. 

Onze plek

In de Ridderzaal bieden wij buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 - 12 jaar. We hebben een gezellige eigen ruimte in basisschool de Dubbelster. We kunnen gebruik maken van de gymzaal en de hal van de basisschool tot onze beschikking.

Buiten spelen!

De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het ruime speelplein. En wij gaan er vaak op uit met de kinderen. Er zijn veel leuke speelplekken in de buurt: het Schothorsterbos en grote grasveld dat daar aan grenst, speeltuin OKEE, de skatebaan en het voetbalveldje in het park tussen Kattenbroek en Hoogland. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Fijne BSO voor onze kids. Ze hebben het er goed naar hun zin en het is erg fijn dat er een vast team op deze locatie zit. Wat ik mis is dat deze lokatie niet vijf dagen in de week open is terwijl er wel een continu rooster wordt gehanteerd. Hierdoor is wisselen in dagen niet mogelijk wat wel wenselijk zou zijn onder andere om meer flexibel zou zijn op mijn werk.

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Wij werken nauw samen met de Ska-bso's in de directe omgeving. In de vakanties vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij voorschoolse opvang aan kinderen van de basisscholen in Kattenbroek. De vso vindt plaats op kindcentrum de Meander. Bij voldoende vraag gaan wij ook op woensdag en vrijdag open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. 

 

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Breede Hei

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 40, Amersfoort
 • De Dubbelster

  Basisschool
  Adres:
  De Weergang 2, Amersfoort
 • De Meander

  Basisschool
  Adres:
  Het Avontuur 45, Amersfoort
 • Gabrie Mehen

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 34, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Weergang 2
3823 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer