de Tovertriangel

Zielhorst

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum de Tovertriangel vind je in de wijk Zielhorst vlakbij de Rondweg-Oost. Op loopafstand ligt winkelcentrum Emiclaer en station Schothorst. Parkeren kan voor de deur. Wij bieden hier dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar (kinderdagverblijf).

Wie bij ons binnenkomt, voelt meteen de warme sfeer die kenmerkend is voor een kleinschalig kinderdagverblijf. De Tovertriangel heeft elk kind wat te bieden: in een rustig, afgeschermd deel van de groepsruimte kunnen baby's lekker spelen en rondkruipen De grotere kinderen kunnen op avontuur in het hele kinderdagverblijf. In een speciaal speelhoekje met echte deurtjes kunnen ze ongestoord een boekje lezen tussen de knuffels. Liever lekker bezig? De rest van de ruimtes is ingedeeld in allerlei uitdagende hoeken met leuke speelmaterialen. Blokken, lego, spelletjes of puzzels: samen met de medewerkers valt er altijd wat te beleven!

Buiten spelen!

Vanuit de groep kunnen we direct de ontdektuin in. Daar zijn we dan ook vaak te vinden. Picknicken in het babyweitje, lekker crossen in de tuin of taartjes bakken in de zandbak. Bij mooi weer is een bezoekje aan het park altijd een spannend avontuur. 

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Onze dochter vindt het ontzettend leuk bij de opvang. De begeleiders zijn professioneel en altijd enthousiast. Ook wij vinden de buitentuin echt een pre. Communicatie gaat via mail en de portal prima.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Fijne medewerkers, goede sfeer, vriendelijk en vertrouwd. Activiteitenaanbod is mij niet bekend. Communicatie is helder via de app en e-mail

Fotoalbum

Kindcentrum de Tovertriangel

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Albert Schweitzersingel 175
3822 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer