de Vlinderstruik

Kruiskamp-Koppel

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Vlinderstruik vindt u in de wijk Kruiskamp-Koppel, vlakbij de binnenstad. De locatie is goed bereikbaar vanaf de Ringweg.

Onze plek

De Vlinderstruik is gehuisvest in het fantastische, monumentale pand van basisschool de Vlindervallei. Wij hebben onze eigen plek op de eerste verdieping, in het centrale gebouw 'op poten'. We hebben hier een gezellige huiskamer en een knutselatelier. De achtplussers kunnen zich terugtrekken in hun eigen Chillroom. We mogen ook gebruik maken van verschillende ruimtes in de school.

Wat zullen we doen?

Na schooltijd drinken we eerst gezellig een kopje thee of een glas limonade. Ondertussen kletsen we bij over wat we op school beleefd hebben en over onze plannen voor de rest van de dag. Er is genoeg te doen: een verkleedpartij, spelen met de poppen of de lego, een spelletje tafelvoetbal in de centrale hal, knutselen in ons eigen atelier, een playbackshow... Ook brengen we graag een bezoek aan de eerste echte Amersfoortse schoolbibliotheek, even verderop in de Vlindervallei.

Buiten spelen!

Ook buiten vervelen wij ons nooit. Wij spelen op het ruime speelplein, in het net aangelegde wijkpark of we gaan er met de pedagogisch werkers op uit. Wat dacht je van een uitje naar de speeltuin Kruiskamp of een speurtocht door de historische binnenstad?

Basisscholen

Wij halen kinderen op van basisschool de Vlindervallei, de Tafelronde, locatie St. Joris. De kinderen worden lopend opgehaald. (Kinderen van de Vlindervallei hebben voorrang bij plaatsing en als alle plaatsen bezet zijn voorrang op de wachtlijst.) We werken nauw samen met bso's in de omringende wijken. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Een heel prettige en innovatieve organisatie waarbij de medewerkers echt oog hebben voor mijn kinderen. Het volgen van de ontwikkelingen via de SKA app vind ik een zeer mooie toevoeging. Ook het puntensysteem spreekt mij erg aan. Hiermee kan ik afwezige dagen compenseren met extra opvang. Super!

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Tafelronde (St. Joris)

  Basisschool
  Adres:
  Schimmelpenninckkade 2, Amersfoort
 • De Vlindervallei

  Basisschool
  Adres:
  Van Galenstraat 30, Amersfoort
 • Michaelschool

  Basisschool
  Adres:
  Van Almondestraat 2, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer