Domino

Liendert-Rustenburg

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum Domino vind je in de groene, ruimtelijke wijk Rustenburg. Het kindcentrum bestaat uit speelleergroep Winki en  bso Domino. We hebben een gezellige, eigen ruimte in ABC-school Rustenburg. Ook van de gymzaal maken we graag gebruik. Je kunt bij ons gemakkelijk je auto parkeren. Voor de kinderen is er rondom het gebouw veel speelruimte.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag lekker naar buiten met de peuters. Wij hebben aan de achterkant van basisschool de Windroos een eigen tuin. De kinderen ballen, rennen, spelen in de zandbak, of fietsen over het leuke fietsparcours. Ook maken we graag een uitstapje. Naar één van de speeltuintjes in de buurt of naar het Waterwingebied, op de grens van Rustenburg met Liendert.

De bso-kinderen kunnen hun energie kwijt op het prachtig ingerichte speelplein van de school. En regelmatig zoeken we het ook verderop: winkelen, een uitstapje naar de bibliotheek of de speeltuin vlakbij.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Dochter verblijft twee ochtenden in de voorschoolse. Wij zijn erg tevreden over de juf. Een toppertje is ze. Dat onze dochter met veel plezier naar de juf gaat, is voor ons het belangrijkste. De rest is moeilijk te beoordelen. Communicatie en informatie is ook goed met ska.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Rust in de groep. Zorgzame en enthousiaste leiding. Prettige sfeer. Leuke activiteiten.

Fotoalbum

Kindcentrum Domino

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij speelleergroep Domino spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

De speelleergroep is open van 8:30 tot 13:50. Er zijn geen vastgestelde combinaties van dagdelen. Ouder(s)/verzorger(s) kiezen zelf het dagdeel/de dagdelen die zij willen afnemen.

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

De bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Kinderhof

  Basisschool
  Adres:
  Fürglerplein 6, Amersfoort
 • De Wijde Wereld

  Basisschool
  Adres:
  Wiekslag 102A, Amersfoort
 • De Windroos

  Basisschool
  Adres:
  Wiekslag 102, Amersfoort
 • De Windroos

  Basisschool
  Adres:
  Fürglerplein 9, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Speelleergroep
 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Fürglerplein 6
3815 KZ Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer