Harlekijn

Randenbroek

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum Harlekijn vind je in de wijk Randenbroek, in de buurt van het Euterpeplein.

Onze plek

Ons kindcentrum bestaat uit een  kinderdagverblijf, een speelleergroep en een bso. Het is gevestigd in een prachtig gerenoveerd, voormalig kleuterschooltje, tussen de Prins Willem Alexanderschool en de Caeciliaschool. Onze ruimtes zijn fris, licht en sfeervol ingericht. Je voelt je gelijk thuis als je binnenstapt!

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – lekker naar buiten. Op de speelplaats vermaken de dreumesen en peuters zich prima! Ze spelen met emmertjes en schepjes in de zandbak of ze stappen op een fietsje en rijden heerlijk rond. De baby's spelen op hun eigen, afgeschermde stukjt gras.

De bso-kids kunnen hun energie kwijt op ons eigen speelplein en op het omheinde speelplein van de Prins Willem Alexanderschool. Daar staat een tafeltennistafel en een klimtoestel, en we nemen natuurlijk ons eigen buitenspeelgoed gewoon mee.

We gaan er graag op uit. Er is van alles te beleven in de buurt: even een boodschapje doen op het Euterpeplein, naar de speeltuin bij het Klokhuis of naar het Randenbroekerbos... We brengen ook graag een bezoekje aan kinderboerderij de Vosheuvel, op loopafstand van ons kindcentrum. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Onze dochter komt vrolijk thuis. Vanuit de dagelijkse verslagen en foto s worden we goed op de hoogte gehouden.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Erg tevreden en ik laat met een gerust hart mijn zoontje achter. SKA heeft een handige en mooi app, zo kun je zien hoe lang en laat je kleintje heeft geslapen, gegeten en leuke foto's worden verstuurd. Meiden zijn heel aardig en meelevend en professioneel.

Fotoalbum

Kindcentrum Harlekijn

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Aanbod op deze locatie

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

 

Op de speelleergroep werken wij met vaste combinaties van ochtenden: maandag/woensdag en dinsdag/donderdag. De openingstijd is van 08:30 tot 12:30 uur, inclusief lunch.

 

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

De Ska-bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • Aloysiusschool

  Basisschool
  Adres:
  Dupontplein 14, Amersfoort
 • Caecilischool

  Basisschool
  Adres:
  Rossinistraat 1, Amersfoort
 • Prins Willem Alexanderschool

  Basisschool
  Adres:
  Weberstraat 5, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Kinderdagverblijf
 • Speelleergroep
 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Wagnerstraat 18
3816 WD Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer