het Avontuur

Schothorst

Ontdek onze locatie

Onze plek

In kindcentrum het Avontuur in Schothorst-Noord bieden wij buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 - 12 jaar. Het Avontuur heeft een gezellige, eigen huiskamer in basisschool de Drieslag. We maken ook gebruik van andere ruimtes, zoals de computerruimte en het speellokaal.

Je vindt het Avontuur in de buurt van station Amersfoort-Schothorst. Het Avontuur is goed bereikbaar vanaf de rondweg en de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt je auto kwijt op de Nijenrode of de Ruigenhof.

Buiten spelen

De bso-kinderen kunnen zich uitleven op het aantrekkelijke speelplein. De oudste kinderen spelen ook graag op één van de aangrenzende schoolpleinen of op het sportveldje achter de gymzaal. Het Schothorsterpark is vlakbij, daar kunnen we samen voetballen, basketballen, in de grote zandbak spelen of spannende avonturen beleven in het bos. 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum het Avontuur

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook! 

De schoolpleinen van de drie scholen waarvoor wij buitenschoolse opvang verzorgen, grenzen aan elkaar. Lekker dichtbij dus. De bso's in Schothorst en omringende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Drieslag

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 4, Amersfoort
 • De Weesboom

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 3, Amersfoort
 • Parkschool, locatie Stadspark

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 2, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Raadhoven 4
3813 LW Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer