Kaatje

Vermeerkwartier

Ontdek onze locatie

Ligging

Het kleinschalige kindcentrum Kaatje ligt in de rustige, groene woonwijk het Leusderkwartier, op steenworp afstand van natuurgebied Nimmerdor. Het is ideaal te bereiken vanaf de nabij gelegen A28. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het kindcentrum ligt in de buurt van diverse basisscholen. 

Onze plek

Kaatje is gevestigd in een mooi, authentiek gebouw dat grenst aan de Fonteinkerk. De groepsruimte heeft grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Wie deze locatie binnenstapt, voelt meteen de fijne en gezellige sfeer. Op woensdag en vrijdag spelen hier de peuters van speelleergroep Kaatje.

Wat zullen we doen?

In verschillende speelhoeken in de groepsruimte kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel. Net-alsof-eten koken in het keukentje, verkleden of met de dieren spelen, en nog veel meer. Er is ook een afgeschermde ruimte, waar de kleintjes ongestoord kunnen spelen, met een lage spiegel voor veel leuke momenten. Natuurlijk is ook de schoot van een medewerker een heerlijk plekje om even tot rust te komen, getroost te worden of gewoon heerlijk te knuffelen!

Buiten spelen

In de buitenruimte is er van alles te beleven. De kinderen rijden rond op onze verschillende soorten fietsjes en karren, verstoppen zich in het wilgententje en bakken de heerlijkste zandtaartjes in de zandbak. Met mooi weer picknicken we gezellig buiten. De baby´s liggen op een kleed op hun eigen stukje gras of in de kinderwagen en genieten daar van de buitenlucht en de geluiden. De locatie ligt vlakbij Nimmerdor, dus we kunnen er makkelijk op uit in dit stukje bos!

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum Kaatje

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.  De oudste peuters van het kinderdagverblijf doen mee met het programma van de speelleergroep

Openingstijden

Het kinderdagverblijf in Kaatje is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur.

 

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Robert Kochstraat 6
3817 JM Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer