Lange Jan

Nieuwland

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum Lange Jan ligt in Calveen, grenzend aan de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Onze plek

In kindcentrum Lange Jan bieden wij buitenschoolse opvang (bso) aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Aan de buitenkant ziet je het er misschien niet direct aan af, maar je zult enorm verrast zijn over onze leuke binnenruimtes! Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. 

Buiten spelen

Achter ons gebouw hebben wij een prachtige, wilde ontdektuin. Hier kunnen we rennen, ruiken, hutten bouwen, verstoppen en met autobanden rollen. Ook gaan we vaak naar de sportvelden van ASC Nieuwland; dat is maar vijf minuutjes lopen. Daar sporten we lekker in de pannakooien of op het grote veld. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
3 uit 5 sterren
De kwaliteit van de Lange Jan vind ik achteruit gegaan. Dit heeft wellicht te maken met veel wisselingen in begeleiding. De locatie zelf mag ook wel een opknapbeurt gebruiken.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Top!! Super vriendelijk personeel en werk met liefde kinderen worden met liefde en passie voor gezorgd!! Ben heel tevreden mee

Fotoalbum

Kindcentrum Lange Jan

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

De bso's in Nieuwland/Calveen werken nauw samen. In de vakantie vangen we de kinderen vaak op één locatie op.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op op één van onze basisscholen in Nieuwland, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Waterval op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende vraag gaan wij ook op andere ochtenden open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. 

Aanbod op deze locatie

Tienerclub

Te oud voor de bso? Dan voel je je vast thuis op tienerclub Cooldown! Bij de tienerclub hebben de kinderen hun eigen ruimte, die ze zelf helpen inrichten en aankleden. Zo wordt het ook echt hun eigen plek. Hier kunnen ze kletsen, chillen, sporten, koken, creatief bezig zijn, een gezelschapsspel doen, gamen op de computer of onder toeziend oog hun huiswerk maken.

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Border

  Basisschool
  Adres:
  Watersteeg 87, Amersfoort
 • De Malelande

  Basisschool
  Adres:
  Juttepeergaarde 2, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Waterkers 1, amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Zeldertsedreef 12, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  De Bonte Koe 1, Amersfoort

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
 • Tienerclub
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Satelliet 8
3824 MT Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer