Spetter

Nieuwland

Ontdek onze locatie

Ligging

In het noordelijkste puntje van Amersfoort, op steenworp afstand van de A1, vind je Spetter. Je kunt jeauto voor de deur kwijt.

Onze plek

Ons kindcentrum huist op de begane grond van een flatgebouw en ademt de warme, huiselijke sfeer van een kleinschalig kinderdagverbijf. Voor kinderen is het een ideale plek om vriendjes te ontmoeten.

Wat zullen we doen?

De baby's spelen rustig in de hoge box of op de speciale matten op de vloer. Natuurlijk is ook de schoot van een medewerker een heerlijk plekje! Liedjes zingen, kiekeboespelletjes, knuffelen en kroelen zijn favoriet bij baby's én bij medewerkers! In onze speelhal hebben de peuters alle ruimte om samen te swingen op K3, te gymmen of een spelletje Jan Huigen in de ton te doen. Naast de drukkere activiteiten is er in Spetter voor kinderen volop gelegenheid om rustig hun eigen gangetje te gaan. De twee groepsruimtes zijn verdeeld in duidelijke speelhoeken. Zo kunnen kinderen helemaal opgaan in hun spel.

Buiten spelen!

Binnen is het leuk, maar in onze ontdektuin is het nog leuker! Onder de schaduw van onze plataanbomen vermaken we ons met de meest uiteenlopende activiteiten. We doen kringspelletjes, verkopen zandtaartjes en kweken 's zomers zonnebloemen. Niet alleen de kinderen vinden de tuin een prettig plekje; een moedereend broedt hier regelmatig haar kuikens uit!

Nieuws & blog

Fotoalbum

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Waterdreef 172
3824 HC Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer