sport-bso Soesterkwartier

Soesterkwartier

Ontdek onze locatie

Bij sport-bso Soesterkwartier bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van alle basisscholen in het Soesterkwartier.

We zitten in de sportkantine van de Amersfoortse Korfbalvereniging (AKV). Al zullen we daar niet veel te vinden zijn. Als de bso op het terrein van de korfbalvereniging gevestigd is, mag je deze mooie sport natuurlijk ook leren spelen. En uiteraard kunnen de kids naast korfbal ook verschillende andere sporten ontdekken. Dit gebeurt onder enthousiaste begeleiding van een sportdocent van Sportivate en een pedagogisch werker van Ska Kinderopvang.

Nieuws & blog

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Openingstijden

Het kindcentrum is open op dinsdag en donderdag. In de vakanties zijn de kinderen welkom op de Boshut.

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Dollardstraat 121
3812 EV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer