TamTam

Soesterkwartier

Ontdek onze locatie

Onze plek

Speelleergroep de TamTam vind je in  rivierenbuurt in de wijk Soesterkwartier, heerlijk in het groen. Wij hebben een aantal geweldige eigen ruimtes in basisschool de Magneet. Met onder andere een huishoek en een grote kast vol puzzels, duplo, blokken en ander speelgoed. We maken ook gebruik  van de gymzaal.

 In de Magneet bieden wij ook buitenschoolse opvang: in bso de Wigwam. Kinderen van alle scholen in het Soesterkwartier zijn hier welkom.

Buiten spelen

Op het gezellige speelplein kunnen we onze energie kwijt. En natuurlijk gaan we er ook wel eens op uit: bijvoorbeeld met een groepje peuters winkelen op de Noordewierweg of een wandelingetje door het park.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Goed

Fotoalbum

de Wigwam en TamTam

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Aanbod op deze locatie

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Speelleergroep
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Maasstraat 2
3812 HS Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer