ZigZag

Leusderkwartier

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum ZigZag heeft een mooie, lichte ruimte in het nieuwe gebouw van de Bilalschool in het Leusderkwartier.

Wat zullen we doen?

De peuters spelen heerlijk samen: ze verzorgen de poppen, rijden met de auto's, maken een mooie kralenketting of zaaien plantjes en volgen de groei ervan. Voor elk soort spel hebben we een speciale hoek; dat geeft de kinderen overzicht en structuur.

In de kring luisteren de kinderen naar een voorleesverhaal, praten er samen over na, zingen liedjes en doen (taal- en tel-)spelletjes.

Zo stimuleren wij op een speelse manier hun ontwikkeling en krijgen zij een goede start op de basisschool. Zowel de kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben als kinderen die behoefte hebben aan extra uitdaging.

Buiten spelen

Onze groepsruimte heeft een directe verbinding met het speelplein. Daar kunnen de kinderen heerlijk rennen, springen, fietsen, klauteren en ontdekken. Ze bakken taarten in de zandbak, roetsjen van de glijbaan en spelen verstoppertje in het speelhuis. Ook maken wij graag een uitstapje naar de winkels of de speelplaats aan de Leusderweg. 

Nieuws & blog

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Speelleergroep
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Fahrenheitstraat 50
3817 WE Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer