de Boshut

Dollen in het groen

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Boshut vind je in de wijk Berg-Noord (het Bergkwartier) en is goed bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Zuid. Je kunt je auto voor onze deur parkeren.

Onze plek

Wij zijn gevestigd in het voormalige klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem. Ons monumentale pand is heel bijzonder en ook het omliggende terrein is schitterend!

Wat zullen we doen?

Als iedereen uit school is, drinken we eerst samen iets lekkers. Even gezellig kletsen over wat er op school gebeurd is en plannen maken voor de rest van de middag. Daarna gaat iedereen zijn eigen gang. Knutselen, lezen, een spelletje of klimmen op de spannende klimwand... En er is altijd wel een medewerker met een goed idee voor een uitdagende activiteit.

Buiten spelen!

Wij hebben een eigen speelplein, maar het enorme grasveld bij onze bso, met daaromheen bos biedt nog veel meer speelmogelijkheden. Een picknick, verstoppertje, een balspel, tafeltennis, een kasteel bouwen in de grote zandbak, klimmen en klauteren. Het hele terrein is omheind, de kinderen kunnen dus veilig hun gang gaan. Het woord 'vervelen' kennen wij hier niet!

Basisscholen

We openen dagelijks onze deuren voor de kinderen van de basisscholen J. van den Vondel, Pallas Athene, de Bolster, School op de Berg en de ASV. 

Berg22: eigen plek voor tieners

Kinderen die in de hoogste klassen van de basisschool of in de brugklas of 2e klas van de middelbare school zitten, hebben bij ons hun eigen plek: Berg22. Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prettige sfeer, leuk contact met aanwezige medewerkers bij de kinderen. Onhandig systeem mbt vakanties: ik heb een volledige pakket (incl vakantie opvang) maar moet me AANmelden ipv AFmelden in de vakantie. Ik heb dat pakket niet voor niets. Al paar jaar op rij geen mogelijkheden voor brengen/halen naar hobby. Zwemles via ska is heel fijn.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Naast de goede kwaliteitseisen zorgt het team ter plekke dat het elke keer weer fijn is en ik mijn mannen zorgeloos achterlaat.

Fotoalbum

Bso de Boshut

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • ASV

  Basisschool
  Adres:
  J. van Oldenbarneveltlaan 23, Amersfoort
 • De Bolster

  Basisschool
  Adres:
  Van Effenlaan 10, Amersfoort
 • Joost van den Vondel

  Basisschool
  Adres:
  Huijgenslaan 41, Amersfoort
 • Pallas Athene

  Basisschool
  Adres:
  Heinsiuslaan 1, Amersfoort
 • School op de Berg

  Basisschool
  Adres:
  Tollenslaan 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer