de Club van Zeven

Kom erbij!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Club van Zeven vind je in de wijk Schothorst, vlakbij het winkelcentrum op het Stastokerf.

Onze plek

De Club van Zeven heeft een aantal gezellige eigen ruimtes in  basisschool de Zevensprong. We maken ook gebruik van het speellokaal en de computerruimte van de school.

Wat zullen we doen?

Na schooltijd drinken we eerst gezellig samen iets, terwijl ieder kind z'n verhaal kwijt kan. Daarna gaan de kinderen lekker hun eigen gang. Er is genoeg te doen: een verkleedpartij, spelen met de poppen of de lego, een potje tafelvoetbal, tikkertje in het speellokaal, een playbackshow... In ons atelier maken we de mooiste kunstwerken. We vervelen ons niet snel, want de medewerkers zitten vol aanstekelijke ideeën voor leuke activiteiten. Even helemaal niks doen? Dat kan prima in onze chillhoek!

Buiten spelen?

Op het aantrekkelijke speelplein en het aangrenzende sportveldje kunnen we onze energie kwijt. Of we gaan juist lekker zitten kletsen op het bankje om de boom. En we gaan er natuurlijk ook wel eens op uit. Een boodschap doen met een medewerker bijvoorbeeld of met z'n allen spannende avonturen beleven in het Schothorsterpark.

Voor kinderen tot 9 jaar

In de Club van Zeven bieden we opvang kinderen van 4 tot 9 jaar. Uw kind stroomt automatisch door naar de bso voor oudere kinderen. 

Basisscholen

We vangen kinderen op van basisscholen de Zevensprong, de Tafelronde locatie Koning Karel, de Parkschool, locatie Koningspark en de Regenboog. Wij halen de kinderen lopend of met de bakfiets op. Kinderen van deze scholen vangen wij ook op bij bso de Kletskop. De bso's in Schothorst en omringende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op bso de Club van Zeven of op bso de Kletskop  en gaat hij/zij naar basisschool de Zevensprong, de Tafelronde, Koning Karel of de Parkschool, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Kletskop. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Leuke Bso, onze zoon vind het er altijd wel leuk. even wennen als hij uit school komt
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prima BSO, communicatie beetje rommelig. Kregen 2 keer post dat onze dochter ging overstappen van de ene bso locatie naar de andere.

Fotoalbum

Bso de Club van Zeven

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Regenboog

  Basisschool
  Adres:
  Reinaartpad 1, Amersfoort
 • De Zevensprong

  Basisschool
  Adres:
  Bruispad 1, Amersfoort
 • Parkschool, locatie Koningspark

  Basisschool
  Adres:
  Koning Karelpad 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Bruispad 1
3813 PV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer