de Jungle Spinetpad

Oerwoud van avontuur

Ontdek onze locatie

Ligging

Buitenschoolse opvang de Jungle vind je midden in de wijk Zielhorst. Ons gebouw is prima bereikbaar vanaf de Rondweg-Oost en er is voldoende ruimte om je auto te parkeren. 

Onze plek

Samen met kinderdagverblijf de Mammoet en speelleergroep de Melodie vormt de Jungle kindercentrum de Mammoet. Op bso de Jungle heeft elke leeftijdsgroep zijn eigen gezellig ingerichte ruimtes. De middengroep heeft een eigen ingang aan het Spinetpad 2. De oudste kinderen hebben hun eigen domein op de bovenverdieping van het kindercentrum.

Wat zullen we doen?

Bij de Jungle kiezen de kinderen zelf wat ze doen. Na schooltijd eerst even bijkomen? Dan is het heerlijk om lui onderuitgezakt op een vrolijk gekleurde zitzak door een boekje te bladeren. Vervelen doen we ons nooit: de pedagogisch werkers organiseren voor elke leeftijd steeds leuke en spannende activiteiten.

Buiten spelen!

Buiten spelen is een van onze favoriete manieren om overtollige energie kwijt te raken. We doen dit op één van de speelvelden in de buurt. In vakanties is er bovendien tijd voor allerlei uitstapjes. Een bezoekje aan kinderboerderij de Vosheuvel of de speeltuin is één groot avontuur.

Basisscholen

Kinderen van basisscholen de Achtbaan, de Zonnewijzer, Da Vinci Eemland en de Kameleon worden lopend opgehaald door onze pedagogisch werkers. De scholen en bso's zijn allemaal vlák bij elkaar! De bso's in de wijk werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Op bso de Jungle bieden wij bij voldoende vraag voorschoolse opvang aan kinderen van de Achtbaan, de Zonnewijzer en de Kameleon. BDe kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Onze dochter komt vrolijk thuis van de Bso. Ze krijgt leuke activiteiten aangeboden, maar ook de ruimte om lekker bij te komen van een drukke schooldag.

Fotoalbum

Bso de Jungle

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • DaVinci Eemland

  Basisschool
  Adres:
  Triangelstraat 156-158, Amersfoort
 • De Achtbaan

  Basisschool
  Adres:
  Luiterf 2, Amersfoort
 • De Kameleon

  Basisschool
  Adres:
  Stradivariusstraat 159, Amersfoort
 • De Zonnewijzer

  Basisschool
  Adres:
  Trombonestraat 62, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Spinetpad 2
3822 DT Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer