de Kletskop

Dat is andere koek!

Ontdek onze locatie

Ligging

De bso is gevestigd in kindercentrum de Krakeling. Dit ligt in een rustige straat, dichtbij winkelcentrum Schothorst. Park Schothorst is maar een paar minuten lopen. In ons kindercentrum vind je ook kinderdagverblijf de Krakeling en speelleergroep de Pruttelhoek.

Onze plek

Wij hebben een mooie ruimte met voor elk wat wils, zoals een lees/chillhoek en een plek waar vooral de meiden zich heerlijk kunnen uitleven voor de spiegel. Onze grote trots is de enorme keuken! Het fantastische kookeiland biedt plek om de heerlijkste gerechten en baksels te creëren.

Wat zullen we doen?

Na schooltijd drinken we eerst samen wat aan de grote tafel. Dit is ook de plek om te knutselen, te tekenen of een gezelschapsspel te doen. Op de zitzakken in de chillhoek of op de bank trekken de kinderen zich even rustig terug of lezen een boek, in de gymzaal van de naastgelegen basisschool en buiten leven ze zich juist lekker uit.

Buiten spelen

Op het aantrekkelijke schoolplein en het aangrenzende voetbalveld kunnen de kinderen klimmen op de klimwand of het klimrek, dammen bouwen in de zandbak, samen met kinderen uit de buurt een balletje trappen of juist rustig even bijkletsen op het bankje rond de boom. De medewerkers organiseren graag een speurtocht, een kringspel of een sportwedstrijdje!

Basisscholen

Op bso de Kletskop bieden we opvang aan kinderen vanaf 8 jaar tot het einde van de basisschool. Wij werken nauw samen met onze andere bso's in Schothorst: de Club van Zeven en het Avontuur. in de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats. Wij vangen kinderen op van basisscholen de Zevensprong, de Tafelronde, locatie Koning Karel, de Parkschool, locatie Koningspark en de Regenboog. Kinderen van deze scholen vangen wij ook op bij bso de Club van Zeven.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op bso de Club van Zeven of op bso de Kletskop dan kun je alle dagen van de week gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Kletskop. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso de Kletskop

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Regenboog

  Basisschool
  Adres:
  Reinaartpad 1, Amersfoort
 • De Tafelronde

  Basisschool
  Adres:
  Koning Karelpad 12, Amersfoort
 • De Zevensprong

  Basisschool
  Adres:
  Bruispad 1, Amersfoort
 • Parkschool, locatie Koningspark

  Basisschool
  Adres:
  Koning Karelpad 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Klein Klaasjestraat 1
3813 MX Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer