de Ridderzaal

Leef je uit!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Ridderzaal vindt u in Kattenbroek, tussen de Laan der Hoven en het Schothorsterpark. Winkelcentrum Emiclaer en het dorp Hoogland zijn op loopafstand.

Onze plek

De Ridderzaal heeft een gezellige eigen ruimte in basisschool de Dubbelster. We kunnen gebruik maken van de gymzaal en hebben ook het schoolplein en een deel van de hal van de basisschool tot onze beschikking.

Wat zullen we gaan doen?

Als de kinderen uit school zijn, eten en drinken we wat en ondertussen overleggen we met de kinderen over wat ze willen doen. Spelen, knutselen, of meedoen aan één van de activiteiten die we organiseren. Lekker luieren of strips lezen op de bank mag natuurlijk ook!

Buiten spelen!

De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het ruime speelplein. En wij gaan er vaak op uit met de kinderen. Er zijn veel leuke speelplekken in de buurt: het Schothorsterbos en grote grasveld dat daar aan grenst, speeltuin OKEE, de skatebaan en het voetbalveldje in het park tussen Kattenbroek en Hoogland.

Basisscholen

We vangen kinderen op van basisscholen de Gabrie Mehen, de Meander, de Dubbelster en de Breede Hei. Kinderen van deze scholen vangen wij ook op bso de Torenkamer en bso Villa Zeezicht. Wij werken nauw samen met deze bso's. In de vakanties vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Fijne BSO voor onze kids. Ze hebben het er goed naar hun zin en het is erg fijn dat er een vast team op deze locatie zit. Wat ik mis is dat deze lokatie niet vijf dagen in de week open is terwijl er wel een continu rooster wordt gehanteerd. Hierdoor is wisselen in dagen niet mogelijk wat wel wenselijk zou zijn onder andere om meer flexibel zou zijn op mijn werk.

Fotoalbum

Bso de Ridderzaal

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Breede Hei

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 40, Amersfoort
 • De Dubbelster

  Basisschool
  Adres:
  De Weergang 2, Amersfoort
 • De Meander

  Basisschool
  Adres:
  Het Avontuur 45, Amersfoort
 • Gabrie Mehen

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 34, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Weergang 2
3823 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer