de Snorkels

Neem een duik en ontdek!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Snorkels ligt in de waterbuurt in de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Onze naaste buren zijn basisscholen, het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof.

Onze plek

Wij delen ons ruime, lichte gebouw met kinderdagverblijf Plons en speelleergroep de Bevers. We hebben een gezellige huiskamer met verschillende speelhoeken, een atelier en een hal.

Wat zullen we doen?

Na school drinken we eerst wat, de kinderen vertellen over hun belevenissen en dan kijken we wie waar zin in heeft. In de huiskamer samen lezen of muziek luisteren op de bank? Of liever kokkerellen in het keukentje? Of wat denk je van verkleden, met de poppen spelen of... gewoon even lekker niets doen in de chillhoek?! In het atelier kunnen we naar hartenlust knutselen of spelen we samen een bordspel. In de ruime hal bouwen we torens, groter dan onszelf!

Buiten spelen!

Als het even kan, spelen we heerlijk buiten. Op het ruime speelplein bij onze buren, de basisschool, kunnen de kinderen zich lekker uitleven. Kastelen bouwen in de zandbak of klimmen op het klimtoestel... En we nemen natuurlijk ons eigen buitenspeelgoed mee! Of we gaan eropuit, bijvoorbeeld naar de natuurspeeltuin in de buurt.

Basisscholen

Wij bieden opvang aan de jongste kinderen van basisscholen de Malelande, de Wonderboom en de Border. Wij vangen kinderen van deze scholen ook op bij onze andere bso's in Nieuwland/Calveen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op op één van onze basisscholen in Nieuwland, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Waterval op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende vraag gaan wij ook op andere ochtenden open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso de Snorkels

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Border

  Basisschool
  Adres:
  Watersteeg 87, Amersfoort
 • De Malelande

  Basisschool
  Adres:
  Juttepeergaarde 2, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Waterkers 1, amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Zeldertsedreef 12, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  De Bonte Koe 1, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Zeldertsedreef 4
3824 EK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer