de Torenkamer

Betoverend...

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso de Torenkamer vindt u midden in de wijk Kattenbroek. U kunt uw auto gemakkelijk bij ons voor de deur kwijt.

Onze plek

De Torenkamer heeft een gezellige eigen ruimte in basisschool de Meander. We mogen ook gebruik van andere ruimtes, zoals het aangrenzende speellokaal.

Wat zullen we doen?

Als iedereen uit school is, drinken we eerst samen iets lekkers. Even gezellig kletsen over wat er op school gebeurd is. Daarna gaat iedereen zijn eigen gang. Knutselen, lezen, een spelletje of spelen met de autootjes of de poppen... En er is altijd wel een medewerker met een goed idee voor een uitdagende activiteit.

Buiten spelen!

De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het ruime speelplein. Kastelen bouwen in de zandbak of klimmen op het klimtoestel.

Basisscholen

We vangen kinderen op van de basisscholen de Gabrie Mehen, de Meander en de Breede Hei. Kinderen van deze scholen vangen wij ook op bso de Ridderzaal op. Wij werken nauw samen met deze bso's. In de vakanties en op schoolvrije dagen vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Op bso de Torenkamer bieden wij op maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang aan kinderen van de basisscholen in Kattenbroek. Bij voldoende vraag gaan wij ook op woensdag en vrijdag open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso de Torenkamer

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Breede Hei

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 40, Amersfoort
 • De Meander

  Basisschool
  Adres:
  Het Avontuur 45, Amersfoort
 • Gabrie Mehen

  Basisschool
  Adres:
  Dopheide 34, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer