Domino

Altijd wat te beleven!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Domino vind je in de groene, ruimtelijke wijk Rustenburg. Je kunt bij ons gemakkelijk je auto parkeren. Voor de kinderen is er rondom het gebouw veel speelruimte.

Onze plek

De bso heeft een gezellige eigen ruimte in ABC-school Rustenburg. Ook van de gymzaal maken we graag gebruik. Kinderen mogen bij ons zoveel mogelijk zelf bepalen hoe ze hun tijd willen besteden. Het is tenslotte hun vrije tijd!

Wat zullen we doen?

Kinderen beslissen uiteindelijk zelf, maar onze medewerkers hebben altijd wel duizend-en-een ideeën voor uitdagende en gezellige activiteiten. Eerst even lekker kletsen met je vriendjes of liever met een boek op de bank? Dat kan! Maar ook bouwen, puzzelen, toneelspelen, knutselen en muziek maken doen we graag.

Buiten spelen!

Na een lange schooldag moeten we natuurlijk wel onze energie kwijt. Dat kan op het prachtig ingerichte speelplein van de school. En regelmatig zoeken we het ook verderop: winkelen, een uitstapje naar de bibliotheek of de speeltuin vlakbij.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van basisscholen de Windroos, de Wiekslag, Albatros en de Kinderhof. De bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Dochter verblijft twee ochtenden in de voorschoolse. Wij zijn erg tevreden over de juf. Een toppertje is ze. Dat onze dochter met veel plezier naar de juf gaat, is voor ons het belangrijkste. De rest is moeilijk te beoordelen. Communicatie en informatie is ook goed met ska.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Rust in de groep. Zorgzame en enthousiaste leiding. Prettige sfeer. Leuke activiteiten.

Fotoalbum

Bso Domino

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Kinderhof

  Basisschool
  Adres:
  Fürglerplein 6, Amersfoort
 • De Wijde Wereld

  Basisschool
  Adres:
  Wiekslag 102A, Amersfoort
 • De Windroos

  Basisschool
  Adres:
  Wiekslag 102, Amersfoort
 • De Windroos

  Basisschool
  Adres:
  Fürglerplein 9, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Fürglerplein 6
3815 KZ Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer