Elmo

Cool voor kinderen!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Elmo vindt u op een kindvriendelijke plek in de wijk Vathorst-de Velden. Met kinderdagverblijf de Zilverberg en speelleergroep Dikkiedik delen we een gezellig onderkomen in brede school de Brink. Elmo ligt centraal ten opzichte van de fietsroutes in de wijk.

Onze plek

We hebben onze eigen plek in brede school de Brink. Het is een ruim, overzichtelijk gebouw met veel ramen.

Wat zullen we doen?

Op bso Elmo is voor iedereen wat te beleven. In de huiskamer staan banken en zitzakken om lekker met een spannend boek in weg te kruipen. Aan tafel drinken en eten we gezellig samen of doen we een spelletje. In de speelruimte dansen en stoeien we of we doen een spannend potje tafelvoetbal. De tafels in het atelier liggen voortdurend vol met lijm, papier en kleurtjes. Hier kunnen de kinderen - onder nauwlettend toezicht van de medewerkers - ook met echt gereedschap aan de slag. Met zelfverzameld waardeloos materiaal weten we steeds weer de mooiste kunstwerken te maken! Vervelen doen we ons nooit: onze pedagogisch werkers zitten vol aanstekelijke ideeën.

Buiten spelen!

Ook buiten is van alles te doen. In de buurt zijn volop speelplekken waar we kunnen rennen, klimmen en klauteren. We verbouwen groente in onze eigen moestuin, plukken bloemen of gaan voor een boodschap naar de supermarkt. En onderweg kijken we goed om ons heen: met hout dat we onderweg vinden, bouwen we later een stoere hut! 

JEM: eigen plek voor tieners

Kinderen die in de hoogste klassen van de basisschool of in de brugklas of 2e klas van de middelbare school zitten, hebben bij ons hun eigen plek: JEM. Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Basisscholen

Wij bieden opvang aan kinderen van basisscholen de Marke, de Gondelier, de Vuurvogel, het Zwaluwnest, Atlantis en Kon-Tiki.

Voorschoolse opvang

Als uw kind op Elmo is geplaatst en op basisschool de Marke of het Zwaluwnest zit, kunt u ook gebruik maken van onze voorschoolse opvang. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de Marke die al na schooltijd op bso Elmo worden opgevangen. Wij halen de kinderen tussen de middag van school, zij eten op de bso en gaan daarna lekker spelen of meedoen met een activiteit en als de school weer begint, brengen wij de kinderen weer terug.

Bso-extra

Op bso Elmo hebben wij een aantal 'bso-extra'-plaatsen voor kinderen die extra structuur en begeleiding nodig hebben. Kijk voor meer informatie op de pagina Bso-extra.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Mijn kinderen gaan met plezier naar de BSO en naar de tienergroep binnen de BSO. Mijn jongste heeft beneden een prettige locatie, met een leuke tuin maar er wordt ook wel buiten de tuin gespeeld. Er is een goed ritme door ophalen, spelen, fruit eten, spelen, groente eten. Er is ruimte voor eigen spel, eigenaardigheden van elk kind en veel creativiteit. Mijn oudste dochter kent veel vrijheden met buitenspelen, iets waar we samen met de BSO goede afspraken over hebben gemaakt. Beide dochters genieten van de 'juffen' op de BSO.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Wij zijn tevreden met Elmo! Er is alles goed ingericht.

Fotoalbum

Bso Elmo

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • Atlantis

  Basisschool
  Adres:
  Oceaan 4, Amersfoort
 • De Gondelier

  Basisschool
  Adres:
  Zwartsluiskade 2, Amersfoort
 • De Marke

  Basisschool
  Adres:
  Wezeperberg 4, Amersfoort
 • De Vuurvogel

  Basisschool
  Adres:
  Zwartsluiskade 2, Amersfoort
 • Het Zwaluwnest

  Basisschool
  Adres:
  Darthuizerberg 133, Amersfoort
 • Kon-tiki

  Basisschool
  Adres:
  Oceaan 6, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Zilverberg 1
3825 DK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer