het Avontuur

Beleef het mee!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso het Avontuur vind je in Schothorst-Noord, in de buurt van station Amersfoort-Schothorst. Het Avontuur is goed bereikbaar vanaf de rondweg en de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt je auto kwijt op de Nijenrode of de Ruigenhof.

Onze plek

Het Avontuur heeft een gezellige, eigen huiskamer in basisschool de Drieslag. We mogen ook gebruik van andere ruimtes, zoals de computerruimte en het speellokaal.

Wat zullen we doen?

Knutselen aan de grote tafel, een boek lezen op de bank, een spelletje aan tafel of een toneelstukje in de verkleedhoek, tikkertje of een balspel in het speellokaal: het woord 'vervelen' kennen we niet op het Avontuur. De medewerkers hebben bovendien elke dag een aantal leuke activiteiten in petto, waaruit de kinderen zelf een keuze maken.

Buiten spelen!

De Drieslag heeft een aantrekkelijk speelplein, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De grotere kinderen spelen ook graag op één van de aangrenzende schoolpleinen of op het sportveldje achter de gymzaal. Het Schothorsterpark is vlakbij, daar kunnen we samen voetballen, basketballen, in de grote zandbak spelen of spannende avonturen beleven in het bos.

Basisscholen

We vangen kinderen op van de basisscholen de Drieslag, de Parkschool, locatie Stadspark en de Weesboom. De schoolpleinen van deze drie scholen grenzen aan elkaar, lekker dichtbij dus. De bso's in Schothorst en omringende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso het Avontuur

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Drieslag

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 4, Amersfoort
 • De Weesboom

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 3, Amersfoort
 • Parkschool, locatie Stadspark

  Basisschool
  Adres:
  Raadhoven 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Raadhoven 4
3813 LW Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer