JanJans

Ontdek onze locatie

Onze plek

Bso JanJans ligt in het karakteristieke Bergkwartier in Amersfoort-Zuid en is gevestigd in een voormalige pastorie. Samen met speelleergroep Karlijn en kinderdagverblijf Catootje vormen wij een kindercentrum. U kunt uw auto kwijt op het eigen terrein van de kerk. 

Wat zullen we doen?

Als iedereen uit school is, drinken we eerst samen iets lekkers. Even gezellig kletsen over wat er op school gebeurd is en plannen maken voor de rest van de middag. Daarna gaat iedereen zijn eigen gang. Knutselen, lezen, een spelletje of buiten spelen... En er is altijd wel een medewerker met een goed idee voor een uitdagende activiteit.

Basisscholen

Wij openen dagelijks onze deuren voor basisscholen de Bolster, School op de Berg en Joost van den Vondel. We halen de kinderen lopend uit school. De bso's in de wijk werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Berg22: eigen plek voor tieners

Kinderen die in de hoogste klassen van de basisschool of in de brugklas of 2e klas van de middelbare school zitten, hebben bij in Amersfoort-Zuid hun eigen plek: Berg22 in bso de Boshut. Kijk voor meer informatie op Tienergroep.

Nieuws & blog

Fotoalbum

bso JanJans

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Bolster

  Basisschool
  Adres:
  Van Effenlaan 10, Amersfoort
 • Joost van den Vondel

  Basisschool
  Adres:
  Huijgenslaan 41, Amersfoort
 • School op de Berg

  Basisschool
  Adres:
  Tollenslaan 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Jacob Catslaan 28a
3818 WK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer