Lange Jan

Alles kan!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Lange Jan ligt in Calveen, grenzend aan de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Onze plek

Aan de buitenkant ziet je het er misschien niet direct aan af, maar je zult enorm verrast zijn over onze leuke binnenruimtes! Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. 

Wat zullen we doen?

Als we uit school komen eten en drinken we gezellig wat. Ondertussen vertellen we elkaar de spannendste verhalen over wat we hebben beleefd en wat onze plannen zijn voor de rest van de middag. We kunnen kiezen wat we willen, lekker knutselen in het atelier, spannende dingen onderzoeken in de ontdekkamer, samen een kopje thee drinken in de 'patisserie' of onze eigen libdub maken...

Buiten spelen

Achter ons gebouw hebben wij een prachtige ontdektuin. Hier kunnen we rennen, ruiken, hutten bouwen, verstoppen en met autobanden rollen. Ook gaan we vaak naar de sportvelden van ASC Nieuwland; dat is maar vijf minuutjes lopen. Daar sporten we lekker in de pannakooien of op het grote veld. In de vakantie of op vrije middagen hebben we alle tijd om erop uit te gaan, naar speeltuin Okee in Hoogland bijvoorbeeld, of naar de natuurspeeltuin in Nieuwland.

Basisscholen

Kinderen vanaf circa 6 jaar van basisscholen de Malelande, de Border en de Wonderboom in Nieuwland zijn bij ons welkom. Wij vangen kinderen van deze scholen ook op in onze bso's in Nieuwland. De bso's in Nieuwland/Calveen werken nauw samen. In de vakantie vangen we de kinderen vaak op één locatie op.

Cooldown: eigen plek voor tieners

Kinderen die in de hoogste klassen van de basisschool of in de brugklas of 2e klas van de middelbare school zitten, hebben bij ons hun eigen plek: Cooldown. Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op op één van onze basisscholen in Nieuwland, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Waterval op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende vraag gaan wij ook op andere ochtenden open. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Top!! Super vriendelijk personeel en werk met liefde kinderen worden met liefde en passie voor gezorgd!! Ben heel tevreden mee

Fotoalbum

Bso Lange Jan

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Border

  Basisschool
  Adres:
  Watersteeg 87, Amersfoort
 • De Malelande

  Basisschool
  Adres:
  Juttepeergaarde 2, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Waterkers 1, amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Zeldertsedreef 12, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  De Bonte Koe 1, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Satelliet 8
3824 MT Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer