Ondersteboven

Alles op zijn kop!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Ondersteboven vindt u in de wijk Randenbroek, in de buurt van het Euterpeplein.

Onze plek

Samen met kinderdagverblijf Harlekijn en speelleergroep Harlekijn vormen wij kindercentrum Harlekijn. Het kindercentrum is gevestigd in een voormalig kleuterschooltje, tussen de Prins Willem Alexanderschool en de Caeciliaschool. Hier hebben we een gezellige ruimte en we kunnen ook gebruik maken van de hal.

Wat zullen we doen?

Na schooltijd drinken we eerst gezellig samen iets. Ondertussen kletsen we bij over wat we op school beleefd hebben en over onze plannen voor de rest van de dag. Daarna kiezen de kinderen zelf wat ze gaan doen: een verkleedpartij, spelen met de poppen of de lego, samen een spelletje doen, knutselen, een playbackshow op het grote podium in de hal...

Buiten spelen!

Op ons eigen speelplein en op het omheinde speelplein van de Prins Willem Alexanderschool kunnen we onze energie kwijt. Er staat een tafeltennistafel en een klimtoestel en we nemen natuurlijk ons eigen buitenspeelgoed gewoon mee. We gaan er regelmatig op uit. Er is van alles te beleven in de buurt: samen met een medewerker even een boodschapje doen op het Euterpeplein, naar de speeltuin bij het Klokhuis of naar het Randenbroekerbos... We brengen ook graag een bezoekje aan kinderboerderij de Vosheuvel, op loopafstand van onze bso.

Basisscholen

We vangen kinderen op van basisschool Prins Willem Alexander (PWA) locatie Randenbroek, de Caeciliaschool en de Aloysiusschool. De bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso Ondersteboven

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • Aloysiusschool

  Basisschool
  Adres:
  Dupontplein 14, Amersfoort
 • Caecilischool

  Basisschool
  Adres:
  Rossinistraat 1, Amersfoort
 • Prins Willem Alexanderschool

  Basisschool
  Adres:
  Weberstraat 5, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Wagnerstraat 18
3816 WD Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer