Paal 8

Vaar je eigen koers!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Paal 8 maakt deel uit van Ska-kindercentrum Uit de Kunst, dat gevestigd is in ICOON. ICOON vind je in het Vathorst-Centrum, tussen winkelcentrum en station. Je kunt de auto bij ons voor de deur kwijt.

Onze plek

Bso Paal 8 is gevestigd op de bovenverdieping van kindercentrum Uit de Kunst. Beneden zijn kinderdagverblijf en speelleergroep Uit de Kunst. Andere gebruikers van ICOON zijn het Vathorst College (middelbare school), de bibliotheek en Scholen in de Kunst. Verder heeft het schitterende gebouw een sporthal en een theaterzaal.

Wat zullen we doen?

Elke middag bieden de medewerkers een gevarieerd aanbod aan activiteiten en workshops aan: koken, 'hoe word ik een echte dj', dans, zelf papier maken, noem maar op. De kinderen kiezen waar ze aan meedoen en dragen zelf ook ideeën aan. Natuurlijk is er ook alle ruimte om lekker zelf te knutselen, te lezen, te bouwen, en met de lego of de poppen te spelen.

Buiten spelen!

Uit school spelen de kinderen altijd eerst even lekker buiten op het schoolplein. Op bso Paal 8 zelf hebben we op een groot dakterras. We gaan daar gezellig picknicken of doen een spelletje . Ook kweken we er groenten en bloemen. We struinen ook graag in één van de speelveldjes in de buurt. En als de kinderen van het kinderdagverblijf binnen spelen, is de ontdektuin ons domein.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van basisscholen DOK12, de Vuurvogel, Atlantis, Gondelier en Kon-Tiki. Wij werken nauw samen met de andere bso's in Vathorst en Hooglanderveen. In de vakanties vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

Voorschoolse opvang

Op bso Paal 8 bieden wij op een aantal ochtenden voorschoolse opvang voor kinderen van DOK12, de Vuurvogel en de Gondelier. Je kunt je kind vanaf 7.30 uur brengen. Neem voor informatie contact met ons op.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Een hele prettige bso, waar de kinderen zich zelf kunnen zijn, goed op ze wordt gelet, er leuke activiteiten zijn en ze ook kunnen chillen. Prettig contact met de `juffen` en een duidelijke terugkoppeling aan het eind van de dag.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Fijne overdracht en prettige sfeer. Onze dochter heeft het altijd erg naar haar zin. De ouderavond over de ontwikkeling van de brein is net dat beetje extra.

Fotoalbum

Bso Paal 8

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • Atlantis

  Basisschool
  Adres:
  Oceaan 4, Amersfoort
 • De Gondelier

  Basisschool
  Adres:
  Zwartsluiskade 2, Amersfoort
 • De Vuurvogel

  Basisschool
  Adres:
  Zwartsluiskade 2, Amersfoort
 • DOK12

  Basisschool
  Adres:
  Laakboulevard 412, Amersfoort
 • Kon-tiki

  Basisschool
  Adres:
  Oceaan 6, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Lovink 8
3825 MP Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer