Kick

Voor sportievelingen!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Kick ligt in Hoogland, vlakbij het zwembad. Bso Kick is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de Zevenhuizerstraatweg en met de fiets vanuit alle omringende wijken. Aan hetzelfde pleintje zijn ook de voetbalvereniging, de tennisvereniging en de muziekschool. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Bso Kick heeft een gezellige ruimte bij voetbalvereniging Hoogland. We hebben onze eigen voetbaltafel, een dartbord en zelfs een WII. Maar natuurlijk ook gezelschapsspelletjes, lego, barbiespullen, knutselmateriaal, héél veel boeken, noem maar op. Buiten mogen we op het oefenveld van de voetbalvereniging spelen!

Wat zullen we doen

Ons motto is: 'Naschoolse tijd is vrije tijd!' De kinderen kiezen zelf waar ze zin in hebben. De medewerkers zitten vol ideeën voor uitdagende activiteiten, dus niemand hoeft zich te vervelen.

Buiten spelen!

Buiten is er alle ruimte om een balletje te trappen, maar ook voor kinderen die niet van voetbal houden, valt er genoeg te beleven! We gaan vaak naar het aangrenzende Schothorsterpark, het bos of bijvoorbeeld speeltuin Okee. Op woensdagmiddag en in de vakanties hebben we alle tijd voor een uitgebreid activiteitenprogramma en om er op uit te gaan.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van de Langenoord en de Berkenschool. Kinderen van de Kosmos, de Biezen, de Bieshaar en de Horizon zijn ook van harte welkom, als zij zelfstandig naar bso Kick komen of bijvoorbeeld door een ouder van een klasgenoot gebracht kunnen worden. Kinderen van de Biezen, de Bieshaar en de Langenoord vangen wij ook op onze andere bso's in Hoogland op. De bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als je kind 's middags onze bso niet bezoekt.) Je kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Brengt je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt!

Neem voor informatie of om je kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso Kick

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Berkenschool

  Basisschool
  Adres:
  Berkenlaan 29, Hoogland
 • De Langenoord

  Basisschool
  Adres:
  Kerklaan 7, Hoogland

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Sportlaan 30
3828 AZ Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer