Villa Zeezicht

Welkom in ons strandhuis!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Villa Zeezicht ligt in het dorp Hoogland, vlakbij winkelcentrum Kraailandhof. Je kunt de auto gemakkelijk voor onze deur parkeren.

Onze plek

Onze ruimte is smaakvol ingericht en ademt de sfeer van een strandhuis. We delen ons onderkomen met kinderdagverblijf Bubbels en speelleergroep het Zandkasteel. In hetzelfde gebouw is ook basisschool de Bieshaar gehuisvest.

Wat zullen we doen?

Ons motto is: 'Naschoolse tijd is vrije tijd!' De medewerkers zitten vol goede ideeën voor activiteiten, dus niemand hoeft zich te vervelen. De kinderen kiezen zelf waar ze zin in hebben. Ze doen mee met een georganiseerde activiteit of spelen met de k'nex, de autootjes, de poppen, noem maar op. Ze knutselen of doen een gezelschapsspelletje aan de grote tafel, trekken zich terug in het gezellige speelhuisje of lezen een boekje in de grote strandstoel.

Buiten spelen!

Vanuit onze huiskamer lopen we door de openslaande tuindeuren zó het grote speelplein van de basisschool op. Daar leven de kinderen zich heerlijk uit: ze doen een potje tafeltennis, duikelen aan de rekstok, voetballen, klimmen of spelen met ons buitenspeelgoed. We gaan er ook regelmatig op uit, bijvoorbeeld gezellig een boodschapje doen in het winkelcentrum om de hoek.

Basisscholen

Kinderen van de Berkenschool, de Biezen en de Bieshaar zijn bij ons van harte welkom. We halen de kinderen lopend op uit school.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als je kind 's middags onze bso niet bezoekt.) Je kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Breng je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt.

Neem voor informatie of om je kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op.  

Nieuws & blog

Fotoalbum

bso Villa Zeezicht

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Berkenschool

  Basisschool
  Adres:
  Berkenlaan 29, Hoogland
 • De Bieshaar

  Basisschool
  Adres:
  Bongerd 17, Hoogland
 • De Biezen

  Basisschool
  Adres:
  Kraailand 1, Hoogland

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Bongerd 16
3828 HW Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer