Zazah

Hier is iedereen uniek

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Zazah vind je in het dorp Hoogland, dicht bij de uitvalswegen van Amersfoort-Noord.

Onze plek

Wij hebben een huiselijk ingerichte eigen ruimte in basisschool de Langenoord. We mogen ook het gymlokaal van de school gebruiken.

Wat zullen we doen?

Uit school drinken we eerst wat en kletsen ondertussen gezellig bij. Daarna kiezen de kinderen zelf waar ze zin in hebben. Ze doen mee aan één van de aangeboden activiteiten, maken een spannende piratenboot van een grote kartonnen doos, tekenen een mooi kunstwerk, doen samen een gezelschapsspelletje aan één van de tafels of lezen even rustig een boek tussen de knuffels op de lekkere bank.

Buiten spelen!

Op het schoolplein kunnen de kinderen heerlijk rennen, fietsen en ballen. Speeltuin Okee is vlakbij, dus daar gaan we ook regelmatig naar toe. Op vrije dagen en in de vakanties hebben we alle tijd voor uitstapjes wat verder weg. Bijvoorbeeld naar het Schothorsterpark of naar de dierentuin.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van de Langenoord. Wij halen de kinderen lopend uit school. Kinderen van de Langenoord vangen wij ook op in bso Kick. Wij werken nauw samen met bso Kick en bso Villa Zeezicht. In de vakantie vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als uw kind 's middags onze bso niet bezoekt.) Je kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Brengt je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt!

Neem voor informatie of om uw kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op. 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso Zazah

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • De Langenoord

    Basisschool
    Adres:
    Kerklaan 7, Hoogland

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Kerklaan 7
3828 EA Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer