Buitengewoon

Voor jonge onderzoekers!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso Buitengewoon vind je aan de rand van het dorp Hooglanderveen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Hooglanderveen, via de Hanzetunnel tussen Hoevelaken en Nijkerk, en vanaf de A28. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Bso Buitengewoon is gevestigd op de bovenverdieping van kindercentrum Binnenstebuiten. Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 jaar tot het einde van de basisschool. Het kindercentrum bestaat verder uit speelleergroep de Buitenkans en kinderdagverblijf Binnenstebuiten. 

Wat zullen we doen?

De kinderen vervelen zich geen moment! Ze bouwen hele steden in de bouwhoek of voeren toneelstukjes op het podium op. De grote kinderen onderzoeken de natuur in de ontdekkamer en de jongsten spelen met autootjes of poppen. We hebben zelfs een aparte knutselruimte. Wil je even niets doen? Dat mag natuurlijk ook! Genoeg genikst? Doe dan mee met één van de activiteiten die de pedagogisch werkers organiseren!

Buiten spelen!

Wij spelen op ons eigen dakterras of op het plein van de St. Josephschool. De wat grotere kinderen klauteren hier eindeloos op het gigantische klimrek. Ook de kleuters vermaken zich prima: ze crossen rond op hun fietsen, doen tikkertje, spelen met de bal...

Basisscholen

We vangen kinderen op van onze buren aan het Disselplein, basisschool St. Joseph. Kinderen van de St. Josephschool vangen wij ook op in bso 't Zonnetje. De bso's in Hooglanderveen en Vathorst werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Sint Jozefschool, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op Buitengewoon. Wij gaan open bij voldoende vraag. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso Buitengewoon

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • St. Joseph

    Basisschool
    Adres:
    Disselplein 10, Hooglanderveen

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Disselplein 8
3829 MD Hooglanderveen

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer