't Zonnetje

Droom en ontdek!

Ontdek onze locatie

Ligging

Bso 't Zonnetje ligt aan de rand van het dorp Hooglanderveen. De bso is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Hooglanderveen, vanaf de verbindingsweg tussen Hoevelaken en Nijkerk en vanaf de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst). Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Onze naaste buren zijn de St. Josephschool en ons kindercentrum Binnenstebuiten dat bestaat uit kinderdagverblijf Binnenstebuiten, speelleergroep de Buitenkans en bso Buitengewoon.

Wat zullen we doen?

Uit school drinken we eerst wat en kletsen ondertussen gezellig bij. Daarna kiezen de kinderen zelf waar ze zin in hebben. Ze doen mee aan één van de aangeboden activiteiten, tekenen een mooi kunstwerk, doen samen een gezelschapsspelletje aan één van de tafels of lezen even rustig een boek tussen de knuffels op de lekkere bank.

Buiten spelen!

Wij spelen op het plein van de St. Josephschool. De wat grotere kinderen klauteren hier eindeloos op het gigantische klimrek. Ook de kleuters vermaken zich prima: ze crossen rond op fietsen, doen tikkertje, spelen met de bal of bouwen kastelen in de zandbak.

Basisscholen

We vangen kinderen tot 6 jaar op van basisschool St. Joseph. Kinderen van deze school vangen wij ook op in bso Buitengewoon. In de vakantie vindt de opvang vaak op één vestiging plaats.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Bso t Zonnetje

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • St. Joseph

    Basisschool
    Adres:
    Disselplein 10, Hooglanderveen

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Disselplein 10
3829 MD Hooglanderveen

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer