Villa Blanca

Ontdek onze locatie

Onze plek

Villa Blanca ligt centraal in Leusden vlakbij winkelcentrum de Biezenkamp. Ons witte gebouw valt direct op. Je kunt je auto bij ons voor de deur kwijt. De bso is onderdeel van kindercentrum Villa Blanca, dat verder nog bestaat uit een speelleergroep en een kinderdagverblijf. Op de eerste verdieping hebben wij twee sfeervolle ruimtes voor onze bso. 

Wat doen we?

Nadat de kinderen uit school komen, gaan we eerst gezellig samen aan tafel. We eten en drinken wat en de kinderen vertellen wat zij die dag beleefd hebben. Daarna kiezen de kinderen zelf wat zij willen doen, het is immers hun vrije tijd! Ze doen mee aan ons uitdagende activiteitenprogramma of ze spelen gewoon lekker met het speelgoed, knutselen, lezen een boekje of ze voeren spontaan een dansact op ons podium uit. 

Buitenspelen!

In onze ontdektuin kunnen de kinderen heerlijk door de bosjes struinen, op het super stoere klautertoestel klimmen en klauteren en hutten bouwen. In de zomer is de tuin een fijne plek om gezellig te picknicken. Met de oudste kinderen gaan we ook graag naar een pleintje in de buurt om lekker te voetballen.

Basisscholen

In kindercentrum Villa Blanca in Leusden bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van de scholen in de buurt van de Biezenkamp, zoals De Rossenberg, De Brink en het Christal (in het MFC Atlas) en basisscholen KLA4, De Bongerd (in MFC Atria) en basisschool 't Ronde. Kinderen van KLA 4, 't Ronde en Bongerd worden met de stint opgehaald.

Voorschoolse opvang

Je kind kan ook ’s ochtends voor schooltijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je kind(eren) veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal. Breng je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij een ontbijt! Wij bieden voorschoolse opvang voor de kinderen van de basisscholen in MFC Atlas.

Nieuws & blog

Fotoalbum

bso Villa Blanca

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • 't Ronde

  Basisschool
  Adres:
  Uilenhoeve 39, Leusden
 • Bongerd

  Basisschool
  Adres:
  Asschatterweg 36b, Leusden
 • Brink

  Basisschool
  Adres:
  De Biezenkamp 290, Leusden
 • De Hobbit

  Basisschool
  Adres:
  De Meent 2, Leusden
 • Het Christal

  Basisschool
  Adres:
  De Biezenkamp 286, Leusden
 • KLA4

  Basisschool
  Adres:
  Asschatterweg 37c, Leusden
 • Rossenberg

  Basisschool
  Adres:
  De Biezenkamp 288, Leusden

Informatie

Bereikbaar op

Adres

de Biezenkamp 1
3831 JA Leusden

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer