Het Baken

Ontdek onze locatie

Onze plek

Samen met kinderdagverblijf het Baken en speelleergroep het Baken vormen wij kindercentrum het Baken. Het kindercentrum is gevestigd in een nieuw pand, samen met basisschool Het Baken, midden in Nijkerk. Hier hebben we een gezellige ruimte en we kunnen ook gebruik maken van de gymzaal.

Wat zullen we doen?

Na schooltijd drinken we eerst gezellig samen iets. Ondertussen kletsen we bij over wat we op school beleefd hebben en over onze plannen voor de rest van de dag. Daarna kiezen de kinderen zelf wat ze gaan doen: een verkleedpartij, spelen met de poppen of de lego, samen een spelletje doen, knutselen, een dansvoorstelling voor de spiegelwand in de gymzaal.

Buiten spelen!

In onze eigen ontdektuin en op het schoolplein kunnen we onze energie kwijt. Er staat een tafeltennistafel, er is een voetbalkuil en diverse klimtoestellen en we nemen natuurlijk ons eigen buitenspeelgoed gewoon mee. We gaan er regelmatig op uit. Er is van alles te beleven in de buurt: samen met een medewerker even een boodschapje doen in het centrum, naar de speeltuin in het park of naar de Intratuin.

Voorschoolse opvang

Op het Baken bieden wij ook opvang voor schooltijd. Wij zorgen ervoor dat de kinderen veilig naar school gebracht worden; de jongsten tot in het klaslokaal.

Basisscholen

We vangen kinderen op van basisschool het Baken. Gaat je kind naar één van de andere basisscholen in Nijkerk en wil je gebruik maken van onze buitenschoolse opvang? Neem dan contact met ons op; wij bekijken dan samen met jou de mogelijkheden. 

Openingstijden

Bso het Baken is open van maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18:00 uur en tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen van 7:30 - 18:00 uur. Je kunt kiezen voor opvang vanaf 7:30 u of vanaf 8:00 uur.

Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7:30 uur. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Nijkerk
5 uit 5 sterren
Een fijne kleinschalige BSO met zeer enthousiaste medewerkers en leuke activiteiten!

Fotoalbum

bso het Baken

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • Het Baken

    Basisschool
    Adres:
    Groenestraat 7, Nijkerk

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Groenestraat 7
3861 CL Nijkerk

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer