Bubbels

Hoogland

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum Bubbels is gevestigd in het dorp Hoogland. Wie onze kleinschalige locatie binnenstapt, voelt meteen de intieme en gezellige sfeer. Je kunt de auto gemakkelijk voor onze deur parkeren. Ons kindcentrum bestaat uit een kinderdagverblijf, een speelleergroep en een bso. Wij delen ons gebouw met basisschool de Bieshaar. Winkelcentrum Kraailandhof is om de hoek. Lekker makkelijk als we even een boodschapje willen doen met de bolderkar.

Buiten spelen!

Buiten spelen is op Bubbels een bijzondere ervaring! In onze ontdektuin valt van alles te beleven: de kinderen drukken op de kraan en kijken hoe er water uitloopt, voelen aan het water, bouwen dammetjes en het waterstroompje. Waar het water in het zand wegloopt, wordt het een lekker prutje waar je met een stokje - of je handen natuurlijk - in kan roeren.

De kinderen verstoppen zich in de wilgentakkenwigwam of dwalen rond in het palenbos. In ons moestuintje verbouwen we onze eigen worteltjes en aardbeien. De baby´s spelen veilig in het gras van het babyweitje of doen een dutje in het buitenbedje.

De bso-kinderen lopen door de openslaande tuindeuren zó het grote speelplein van de basisschool op. Daar leven ze zich uit: ze doen een potje tafeltennis, duikelen aan de rekstok, voetballen, klimmen of spelen met ons buitenspeelgoed. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Hoogland
5 uit 5 sterren
De pedagogisch medewerkers kennen mijn dochter echt. Ze gaat er met plezier naar toe. Er is altijd perdoonlijke aandacht
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
De communicatie omtrent personele wisselingen op het KDV is regelmatig erg (te) laat. Daarnaast zouden er met de oudere kindjes van het KDV wat meer uitstapjes gedaan kunnen worden. Wat ik voor de BSO opvang mis is een passende opvang tijdens studiedagen. Er zijn maar een paar kinderen van de Berkenschool en die gaan meestal niet naar de opvang als er een studiedag is. In plaats van dat jullie een leuke activiteit met haar gaan doen, kan ze terecht op een locatie in een hele andere wijk waar ze niemand kent. Dat is dus geen geschikt aanbod.

Fotoalbum

kindcentrum Bubbels

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide. De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Aanbod op deze locatie

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

De speelleergroep is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 - 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:25 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Berkenschool

  Basisschool
  Adres:
  Berkenlaan 29, Hoogland
 • De Bieshaar

  Basisschool
  Adres:
  Bongerd 17, Hoogland
 • De Biezen

  Basisschool
  Adres:
  Kraailand 1, Hoogland

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Kinderdagverblijf
 • Speelleergroep
 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Bongerd 16
3828 HW Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer