Kick

Hoogland

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum Kick ligt in Hoogland, vlakbij het zwembad. Kick is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de Zevenhuizerstraatweg en met de fiets vanuit alle omringende wijken. Aan het pleintje zijn ook de voetbalvereniging, de tennisvereniging en Scholen in de Kunst; veel kinderen gaan onder bso-tijd naar sport-, teken- of muziekles. Ze worden even gebracht en gehaald of gaan alleen als ze een zelfstandigheidscontract hebben. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Bij Kick bieden wij buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Kick heeft een stoer ingerichte, maar super gezellige ruimte in het gebouw van voetbalvereniging Hoogland. Daar hebben wij onze eigen voetbaltafel, bergen lego, barbiespullen, knutselspullen, en héél veel boeken en gezelschapsspelletjes. 

Buiten spelen!

Op de velden van VV Hoogland is er alle ruimte om een balletje te trappen, maar ook voor kinderen die niet van (alleen maar) voetbal houden, valt er genoeg te bewegen! Elke middag bieden we een sport- en spelactiviteit, waaraan de kinderen meedoen als ze zin hebben. Het tikspel 'terug van weggeweest' is één van de favorieten. Ook gaan we graag naar het aangrenzende Schothorsterpark, het bos of bijvoorbeeld speeltuin Okee. 

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum Kick

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van de Langenoord en de Berkenschool. Kinderen van de Kosmos, de Biezen, de Bieshaar en de Horizon zijn ook van harte welkom, als zij zelfstandig naar bso Kick komen of bijvoorbeeld door een ouder van een klasgenoot gebracht kunnen worden. Kinderen van de Biezen, de Bieshaar en de Langenoord vangen wij ook op onze andere bso's in Hoogland op. De bso's in aangrenzende wijken werken nauw samen. In de vakantie vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als je kind 's middags onze bso niet bezoekt.) Je kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Brengt je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt!

Neem voor informatie of om je kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op.

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Berkenschool

  Basisschool
  Adres:
  Berkenlaan 29, Hoogland
 • De Langenoord

  Basisschool
  Adres:
  Kerklaan 7, Hoogland

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Sportlaan 30
3828 AZ Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer